Basın Bültenleriİstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı Rekor Katılım ile sona erdi | İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı 2019

İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı Rekor Katılım ile sona erdi

Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) işbirliği ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece’de
21-25 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşen İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı
rekor katılım ile sona erdi.

Dünya pazarlarının tek çatı altında buluştuğu İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı 2018, yüzde 70 artışla rekor katılıma imza attı. Toplam 5 salonda Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, Hindistan, İran, İtalya, Japonya, Hollanda, Güney Kore, Sırbistan, İspanya, İsveç, Tayvan, Tayland, İngiltere, Amerika ve Türkiye’den 330 marka, 254 firma ve firma temsilciliğini bir araya getirdi.

Yurt dışı ve yurt içinden rekor ziyaretçi programı
İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı,  T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın ve Moskova, Sofya, Tahran, Tiflis, Üsküp ve Kahire’de yer alan TÜYAP yurt dışı ofisleri ve TÜKİD’in desteğiyle Azerbaycan, Çek Cumhuriyeti, Filistin, Gürcistan, İran, Kazakistan, Makedonya, Mısır, Sırbistan, Ürdün, Kosova, Bosna Hersek, Ukrayna, Rusya ve Suriye’den ağırlanan alım heyetleri ve bireysel katılımlar ile birlikte 59 ülkeden 812 yurt dışı; 74 ilden 9.811 yurt içi ziyaretçi olmak üzere toplam 10.623 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.
24 ülkeden kırtasiye markasının katılım sağladığı fuar, bir önceki yıla oranla yabancı ziyaretçide %41, toplam ziyaretçi sayısında %7 büyüme göstererek sektörün en üst düzeyde temsil edilmesi ve Türkiye kırtasiye sektörüne ivme kazandırılmasına katkıda bulundu.

İnovatif ürünler ilk kez Trend Alanında sergilendi
Kırtasiye ve ofis malzemelerine dair inovatif ürünlerin sergilendiği Trend Alanı hem sektörün hem de ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Aktivite alanı ile firmaların yeni ürünlerini ziyaretçiler deneyimleme imkanı buldu

Tarihin tozlu raflarından gün yüzüne çıkan Daktilolar
Bilgisayar icad edildikten sonra pabucu dama atılan daktilolar… Antika daktilolardan hesap makinelerine yazı yazma ve çoğaltma araçlarından çeşitli belgelerin sergilendiği D.a,k;t:i-l_o sergisinde ziyaretçiler fuar alanında nostaljik bir tura çıktı.
Bakmak, görmek, gözlemlemek, seyretmek, okumak, yazmak, boyamak, çizmek, tasarlamak, tespit etmek, tarih düşmek deneyimleri üzerine fotoğrafların da sergilendiği fuarda görsel bir şov yaşandı.
Fuar hakkında daha detaylı bilgi için www.kirtasiyeofisfuari.com adresini ziyaret ediniz.

Editöre Not:
TÜYAP FUAR VE FUARCILIK HİZMETLERİ A.Ş. HAKKINDA
Türkiye’de fuarcılık sektörü 1979 yılında, TÜYAP ile birlikte düzenli bir ticari faaliyet olarak ülkenin gündemine girdi. TÜYAP, kuruluşundan bugüne kadar yurt içinde bin 618 ve yurt dışında 38 ülkede 177 fuar düzenledi. 123 ülkeden 302 bin 436 katılımcı kuruluşa, 200 ülkeden 55 milyon 722 bin 878 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşudur. TÜYAP Grubu 700 çalışanı ve 100’ü aşkın meslek örgütü ile uzun vadeli iş birlikleri yaparak, Türkiye’de sahip olduğu ve işlettiği 6 fuar merkezi, Türkiye geneli 14 ofisi ve 6 ülkede sahip olduğu uluslararası ofisi ile düzenli ihtisas fuarları hazırlamaktadır.

Bilgi için:
Melike Kilyoz                                                                              Seçil OYAN
Proje Pazarlama Müdürü                                                            Proje Pazarlama Uzmanı
+90 212 867 1174                                                                     +90 212 867 12 23
melikekilyoz@tuyap.com.tr                                                             seciloyan@tuyap.com.tr