İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı Rekor Katılım ile TÜYAP’da açılıyor

Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) işbirliği ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece’de 24 ülkeden 330 marka, 253 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile düzenlenecek İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı, 21 Şubat Çarşamba günü saat 11:30’da açılıyor.

Dünya pazarlarının tek çatı altında buluşacağı İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı 2018, yüzde 70 artışla rekor katılıma imza atıyor. Toplam 5 salonda Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, Hindistan, İran, İtalya, Japonya, Hollanda, Güney Kore, Sırbistan, İspanya, İsveç, Tayvan, Tayland, İngiltere, Amerika ve Türkiye’den 330 marka, 253 firma ve firma temsilciliği bir araya geliyor.

Yurt dışı ve yurt içinden rekor ziyaretçi programı

T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın ve Moskova, Sofya, Tahran, Tiflis, Üsküp ve Kahire’de yer alan TÜYAP yurt dışı ofislerinin desteğiyle Azerbaycan, Çek Cumhuriyeti, Filistin, Gürcistan, İran, Kazakistan, Makedonya, Mısır, Sırbistan, Ürdün, Kosova, Bosna Hersek, Ukrayna, Rusya ve Suriye’den toplam 210 kişilik Alım Heyeti fuarda ağırlanacak. Yurtiçinde Anadolu’dan perakendeci kırtasiyecilerin ağırlanacağı İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’nda yurtiçinde 71 ilden 1.000’in üzerinde Alım Heyeti organizasyonu yapıldı. 25 ülkeden kırtasiye markasının katılım sağlayacağı fuarda sektörün en üst düzeyde temsil edilmesi ve Türkiye kırtasiye sektörüne ivme kazandırması hedefleniyor. Bu yıl 5 salon 40 bin metrekare kapalı sergileme alanında gerçekleşecek fuarda 15 bin ziyaretçinin ağırlanması bekleniyor.

İnovatif ürünler ilk kez Trend Alanında sergilenecek

Kırtasiye ve ofis malzemelerine dair inovatif ürünlerin sergileneceği Trend Alanı hem sektörün hem de ziyaretçilerin ilgi odağı olacak. 25 Şubat 2018 Pazar günü 19.00’a kadar açık olacak alan, birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Aktivite alanı ile firmalar yeni ürünlerini ziyaretçilere deneyimleme şansı sunacak.

Tarihin tozlu raflarından günümüze uzanan bir sergi: D.a,k;t:i-l_o, Seyirlik-Okunmalık

Bilgisayar icad edildikten sonra pabucu dama atılan daktilolar… Sadece görmek değil, keşfetmek için hazır olun. Antika daktilolardan hesap makinelerine yazı yazma ve çoğaltma araçlarından çeşitli belgelerin sergilendiği D.a,k;t:i-l_o sergisinde ziyaretçiler fuar alanında nostaljik bir tura çıkacak.

Bakmak, görmek, gözlemlemek, seyretmek, okumak, yazmak, boyamak, çizmek, tasarlamak, tespit etmek, tarih düşmek deneyimleri üzerine fotoğrafların da sergileneceği fuarda görsel bir şov yaşanacak. D.a,k;t:i-l_o, Seyirlik-Okunmalık Sergisi fuar süresince Salon 7’de ziyaretçilere açık olacak.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece’de düzenlenecek olan, ülke ekonomisine ve sektör ihracatına büyük katkı sağlayacak İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı, 21-25 Şubat 2018 tarihlerinde 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuar hakkında daha detaylı bilgi için www.kirtasiyeofisfuari.com adresini ziyaret ediniz.

Editöre Not:
TÜYAP FUAR VE FUARCILIK HİZMETLERİ A.Ş. HAKKINDA
Türkiye’de fuarcılık sektörü 1979 yılında, TÜYAP ile birlikte düzenli bir ticari faaliyet olarak ülkenin gündemine girdi. TÜYAP, kuruluşundan bugüne kadar yurt içinde bin 618 ve yurt dışında 38 ülkede 177 fuar düzenledi. 123 ülkeden 302 bin 436 katılımcı kuruluşa, 200 ülkeden 55 milyon 722 bin 878 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşudur. TÜYAP Grubu 700 çalışanı ve 100’ü aşkın meslek örgütü ile uzun vadeli iş birlikleri yaparak, Türkiye’de sahip olduğu ve işlettiği 6 fuar merkezi, Türkiye geneli 14 ofisi ve 6 ülkede sahip olduğu uluslararası ofisi ile düzenli ihtisas fuarları hazırlamaktadır.

Bilgi için:
Melike Kilyoz