Kırtasiye Sektörü Artık TÜYAP’ta Buluşacak!

Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD)’ in her yıl düzenlediği Türkiye kırtasiye ve ofis malzemeleri sektörünün en büyük fuarı İstanbul Kırtasiye Fuarı, adres değiştirdi. Dünyanın da en büyük fuarları arasında yer alan İstanbul Kırtasiye Fuarı 22-26 Şubat 2017’de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşu olan TÜYAP ile Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) işbirliğiyle düzenlenecek fuarda, 120 bin metrekare kapalı sergileme alanında 25 bin ziyaretçi ağırlayacak.

TÜYAP ile yapılan işbirliği İstanbul Kırtasiye Fuarı’na uluslar arası katılımın artması konusunda da  ivme kazandıracak. TÜYAP yurtdışındaki 11 ofisi, 48 ülkedeki acenteleri ve 26 ülkedeki temsilcilik ağı ile kırtasiye ve ofis sektörünü Kuzey Avrupa’dan Balkanlara ve Afrika’ya kadar dünya çapındaki alıcılarla buluşturmak için tüm ilişkilerini seferber edecek.

TÜKİD Yönetim Kurulu Başkanı Vecdet F. Şendil, TÜYAP ile TÜKİD işbirliğinin İstanbul Kırtasiye Fuarı’na pozitif yansıyacağına inandıklarını belirterek, Şubat ayındaki fuarda özellikle uluslararası katılımcılarda artış beklediklerini açıkladı.

Editöre not:

TÜYAP FUAR VE KONGRE MERKEZİ HAKKINDA
Uluslararası standartlarla hizmet sunan toplam 145 bin metrekare fuar alanına sahip olan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, 2017 yılında ilave yatırımlarla 16 salonda hizmet verir duruma gelecek. Bugüne kadar toplam bin 629 fuarın düzenlendiği merkez, 114 ülkeden 275 bin 913 katılımcı kuruluşa ve 179 ülkeden 46.3 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi fuar alanı içerisinde yer alan 5 yıldızlı TÜYAP Palas Oteli’yle de fuar katılımcılarına hizmet sunuyor.

TÜKİD HAKKINDA
1985 yılında İstanbul Kırtasiye İmalatçıları, İthalatçıları ve Toptancıları Dayanışma Derneği adıyla kurulan ve günümüzde Tüm Kırtasiyeciler Derneği olarak yoluna devam eden TÜKİD, bugüne kadar taklit, sahte, korsan, sağlıksız kırtasiye ürünlerinin satışının önlenmesi ve nitelikli ürün kullanımını özendirilmesi konularında çok sayıda başarılı projeyi hayata geçirdi. Derneğin başkanlığını Vecdet F. Şendil yürütüyor.